6/16/2024

Симеон Славчев: Борбата за МИР и справедливост продължава

Както знаете на тези избори партия МИР беше част от коалиция “БСП за България”, а аз бях водач на листата в област Разград.

Направихме много позитивна и активна кампания, по време на която се срещнах очи в очи с хиляди хора, направих срещи с всички общности и дадох конкретни решения на проблемите. За съжаление коалицията ни не успя да излъчи народен представител от област Разград, но

въпреки това ние няма да спрем до тук, напротив!

Чрез парламентарната група на “БСП за България” ще внесем всички наши предложения и поети ангажименти по време на кампанията не само към жителите на област Разград, но и към всички български граждани!

Партия МИР винаги е действала и принципно и последователно и на тези избори дадохме личен пример за принципно обединение в лявото пространство, като загърбихме тясно партийните си интереси, его и не поставихме нито едно условие за избираеми места, постове, позиции или субсидии!

Като председател на партия МИР ще продължа да работя за обединение на лявото, не само защото то прави силата, а защото България днес повече от всякога има нужда от истинска, силна, модерна и обединена левица!

България има нужда от истинска и морална алтернатива и само едно истинско, модерно, принципно и голямо ляво-патриотично обединение може да върне нормалността в държавата!

С общи и задружни усилия ще успеем, защото България е над всичко!

Симеон Славчев, председател на партия МИР

Последно от нашият блог