fbpx
 

СИМЕОН СЛАВЧЕВ: ПП МИР ЩЕ СПРЕ ПОДМЯНАТА И ЩЕ НАПРАВИ ПРОМЯНАТА В БЪЛГАРИЯ

юли 11, 2021

Каузата на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) е да спре подмяната и да направи промяната в България. Това написа председателят на ПП МИР Симеон Славчев  в своя профил във Фейсбук.

„Личната ми кауза и тази на моите съратници от ПП МИР – Морал, Инициативност, Родолюбие е да спрем подмяната и да направим истинската промяна в България и никой и нищо не може и няма да ни спре!“, заяви Симеон Славчев.

Той съобщи, че ниската избирателна активност е доказателство за това, че на българите им е омръзнало да гледат едни и същи стари муцуни повече от 30 години. Председателят на ПП МИР заяви, че всички те сменят само името и бранда на партията и коалицията и се обявяват за “нови” и “морални” лица.

„И „Демократична България“ и „Изправи се, Мутри вън“ са такива и са част от политическото статукво, да не говорим за ГЕРБ, БСП, ДПС, “патриоти” …“, написа още лидерът на политическата партия.

Той обяви, че българите са разбрали, че им готвят поредната подмяна, а всички граждани и избиратели искат и се борят за промяна и затова са решили напълно логично да бойкотират изборите.

“ Всички честни, почтени, морални и родолюбиви българи ще успеем!“, заяви още Симеон Славчев.

mir mir