fbpx
 

СИМЕОН СЛАВЧЕВ, ПП МИР: ГЛАСУВАХ ЗА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ И МОРАЛ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА!

юли 11, 2021

Гласувах за новото поколение и морал в българската политика. Това заяви председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев в деня на парламентарните избори. Той гласува в 36 СУ „Максим Горки“ в столичния квартал „Красно село“.

„Гласувах за новото поколение и морал в българската политика!“, заяви още Симеон Славчев.

Той призова гражданите да гласуват за изграждането на нова държава със силна и работеща икономика. „Гласувах за свободата и справедливостта и тяхното едновременно действие и прилагане във всички сфери и от всички и навсякъде и за това икономическият, социалният и политическият живот в България да се изградят наново“, заяви още Симеон Славчев.

Той каза още, че използва правото си на глас в името на опазването на българския род и традиции и за излизане на страната ни от демографската катастрофа, както и за гарантирани грижи от страна на държавата за всички български семейства.

Той гласува машинно и съобщи, че счита въвеждането на машинното гласуване като първа политическа победа на ПП МИР, която още преди две години направи палатков протест пред Министерският съвет с искане за пълното въвеждане на машинното гласуване. На 14-ят ден от провеждането на протеста тогавашното правителство взе решение за въвеждането на машинното гласуване, но в последния момент преди изборите промени решението си и направи изборите хибридни – с хартиени бюлетини и с машинно гласуване. Това доведе до множество нарушения и подмяна на вота, уточниха още от ПП МИР. След това 46-то Народно събрание реши изборите да се провеждат само с машина. Затова партията счита за своя първа политическа победа пълното въвеждане на машинното гласуване.

„Днес е денят да започнем всичко отначало!“, заяви още председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

mir mir