fbpx
 

ПРЕДПРИЕМАЧИ, МЕНИДЖЪРИ И ПРОДУЦЕНТИ СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА 23-ТИ ИЗБИРАТЕЛЕН РАЙОН

юли 6, 2021

Предприемачи, мениджъри и продуценти са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за 23-ти избирателен район в София за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Симеон Славчев. Той е председател на ПП МИР и е инженер-магистър по „Индустриален мениджмънт“ от Техническия университет – София. Има над 15 години управленски опит като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти. Владее немски, английски и руски език. Женен с едно дете.

Втори в листата е предприемачът Дилян Колев, а агрономът Александър Лазаров е на следващото място. Предприемачът Симеон Борисов е на четвърто място, а д-р Владислав Пакеров е пети в листата на ПП МИР. Той е един от най-добрите и реномирани кардиолози в страната. Работил е в УМБАЛ „Царица Йоана”, УМБАЛ „Света Екатерина”, Токуда Болница-София и в УМБАЛ „Александровска”. Завършил е Медицинския университет в София, като е придобил две специалности – по вътрешни болести и по кардиология. Той е сертифициран за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Д-р Пакеров е автор на научни разработки в сферата на интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност и комплексни коронарни интервенции. Той е лектор на международни кардиологични конференции, както и автор на множество научни публикации, както и на доклади, представяни на национални и международни конгреси.

На шесто място е Димитър Митев – Дънди. Той е барабанист на група „Акага“. На 19 години се явява на прослушване за барабанист на група „Атлас“ и става техен барабанист от 1996-2002 година. С „Атлас“ има издадени три албума, а през това време свири и концертира като гост музикант, перкусионист и барабанист в доста други групи като „Джеронимо“, „Латино партизани“, записва перкусии с „Д2“, „Сленг“. От 2002 до 2013 г. е барабанист на група „Сленг“, с която има един издаден албум. В периода 2004 – 2006 г. работи като звуков инженер в „Key Studio“, където записва, смесва и продуцира втория албум на „Сленг“, както и композира и продуцира музика за различни певци. Там е създадена и песента „Утре“ заедно с Калин Петров и Крум Георгиев за кампанията на „Avon“ за рака на гърдата, в която пеят 14 от най-известните БГ певци – Графа, Орлин Горанов, Орлин Павлов, Камелия Тодорова, Мери от „Мери Бойс Бенд“, Димо от „ПИФ“, Свилен от „Остава“, Мария Илиева, Десислава, Алекс Раева. През 2008 г. взема участие като барабанист в групата на спечелилия „Music Idol“ Тома Здравков да свирят като предгрупа на групите „Def Leppard“ и „Whitesnake“.

На седмо място е мениджърът Тихомир Димитров, а експертът по логистика Борислав Бонев е на следващата позиция в листата на ПП МИР. Адвокатът Стамен Македонски е девети, а д-р Ирена Парунева е десета в листата на партията. От 2012 година тя управлява успешно собствена консултантска фирма, фокусирана в областта на генетичните тестове и персонализираната медицина и е един от най-добрите специалисти в областта.  От 1994 г. до 2012 година заема ръководни позиции в едни от най-големите международни фармацевтични компании. Тя има две степени „магистър“ – по медицина (Медицинска Академия-София) и бизнес администрация (City University of Seattle).  Един от водещите специалисти на ПП МИР в областта на здравеопазването.

Икономистът Николай Милушев е единадесети в изборната листа, а Мария Башева е на следващата позиция. Тя също е икономист, експерт по публични финанси и експерт отдел „Приходи“ на Националния авиопревозвач. Мария Башева е завършила „Митническа и данъчна администрация“ в Националната търговска гимназия в Пловдив. Завършила е „Предприемачество“ в УНСС, а след това „Публични финанси“. Развива и собствен бизнес в сферата на естетичните процедури. Владее английски и френски език.

Експертът по туризъм, банково и застрахователно дело Милена Вацова е на тринадесето място, а на следвашата позиция е Светлин Колев. Той е учител на деца в предучилищна възраст, като им преподава и английски език. Завършил е 119 СОУ „Акад. М. Арнаудов“ с профил „Бизнес и финанси“, както и „Предучилищна педагогика и чужд език“ в СУ „Св. Климент Охридски“.  Магистър по „Логопедия“. Учител по професия и по призвание. Той е активно ангажиран с въпроси, свързани със социалната политика, образованието и културата. Участник в инициативи с обществена, просветителска и благотворителна насоченост.

Петнадесетият кандидат за народен представител от ПП МИР за 23-ти избирателен район е предприемачът Мирослав Минков, а на следващо място е земеделският производител Борис Костадинов. Преподавателят и редактор Александър Заралиев е седемнадесети, а експертът в сферата на логистиката Жечо Жечев е осемнадесети. Експертът по сигурност и отбрана Асен Станоев е на следващото място, а Симеон Генчев е на двадесето място. Той е дипломат, член на преговорния екип за присъединяването на България към ЕС. Син е на проф. Минчо Семов, бивш ректор на Софийския университет.

Симеон Генчев е роден в София, завършва Първа английска гимназия с отличие, след което е приет в Школа за запасни офицери „Христо Ботев“ в Плевен. Завършил е „Международни отношения“ в Московски държавен институт по международни отношения в руската столица, а след това работи в дирекциите „Европа“, „Америка“, Европейска интеграция“ и „Консулски онтошения“ на Министерството на външните работи. В момента работи като консултант на свободна практика.

Предприемачът Росен Гарванов е на следващото място в листата, а Георги Славчев е на двадесет и второ място в листата. Той е с над 15-годишен опит в снимането на рекламни и филмови продукции в България.

През годините е реализирал стотици реклами, множество телевизионни предавания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Участвал е в създаването и развитието на двете емблематични български музикални телевизии – ММ и МАД ТВ.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

 

mir mir