fbpx
 

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ, ИНЖЕНЕРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА СОФИЯ-ОБЛАСТ

юли 6, 2021

Общински съветници, инженери и предприемачи са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за София – област за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Йонко Ненчев. Той е общински съветник от Ботевград и инженер по професия. Един от най-младите сред кандидатите за народни представители.

Втори в листата е общинският съветник на ПП МИР в община Мирково Цветан Македонски, а трети е Александър Лазаров, който е агроном и водещ експерт в растителната защита. Директорът на спешния медицински център в областта д-р Александър Колев е на четвърто място в листата.  Следващото място в листата е заето от Радина Радковска, а Любомир Стоянов е шести. Финансистът Евгений Попов е седми в листата,  а на осмо място е Ирена Лазарова. Тя е завършила „Счетоводство и контрол“ към „Университет за национално и световно стопанство“ в София, специализирала е в Министерство на финансите към Дирекция „Държавен дълг и финансови пазари”, отдел „Емисии”. Работи като управител на организация на производители на биологични плодове. Специализира в подготовка и подаване на проекти към Европейския Съюз. Георги Кунев е следващият в листата. Известен е с това, че притежава ресторант в Ботевград. Актрисата Елена Василева е на десето място в листата, а Латинка Георгиева на единадесето. Следващият в листата на ПП МИР е икономистът Росен Гарванов, а учителят по английски език Десислава Коларска заема тринадесетото място.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

 

 

 

 

 

mir mir