fbpx
 

МЕНИДЖЪРИ И ИКОНОМИСТИ СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА ОБЛАСТ МОНТАНА

юли 6, 2021

Мениджъри и икономисти са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за област Монтана за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Диана Николова. Тя има над 25 години опит като мениджър във водещи компании, а в момента отговаря за качеството на продукцията водеща френска компания. Завършила е средно образование в гр.Усогорск в Руската федерация. Следвала е френска филология в ВТУ „ Св.св. Кирил и Медоди”, както и печатни комуникации и национална сигурност в УНИБИТ в София.  Един от основните й приоритети е да работи за икономическто развитие на Монтана. Тя е съучредител на ПП МИР.

Надя Младенова е втора в листата на партията. Тя е медицинска сестра. На трето място е Румен Минев, който е икономист и главен секретар в консулството на Узбекистан в България. На четвърто място в листата е Сияна Николова. Тя е кинезитерапевт.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

mir mir