fbpx
 

ИКОНОМИСТИ И ЕКСПЕРТИ ПО КИБЕРСИГУРНОСТТА СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА ОБЛАСТ ЛОВЕЧ

юли 6, 2021

Икономисти и експерти по киберсигурността са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за област Ловеч за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Мария Башева. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт в отдел „Приходи“ на Националния авиопревозвач и е най-младият водач на листа от ПП МИР. Мария Башева е завършила „Митническа и данъчна администрация“ в Националната търговска гимназия в Пловдив. Завършила е „Предприемачество“ в УНСС, а след това „Публични финанси“.

Втори в листата е Бойко Първанов, който е експерт по киберсигурност, с над 20-годишен стаж в системата на МВР. Работи като учител. Учители са му били едни от най-великите имена в историята на България по вдигане на тежести – Иван Абаджиев-Старшията, под чието ръководство страната ни печели множество медали от Световни първенства и Олимпийски игри, както и Младен Кучев, който печели златни медали на европейските първенства няколко пъти подред, както и сребърен медал на Летните олипмийски игри в Мюнхен.

Трети в листата е Недко Ананиев. Той е експерт по транспорта, докторант във ВТУ „Тодор Каблешков“.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

 

 

 

 

 

 

mir mir