fbpx
 

ФИНАНСИСТИ И ЕКСПЕРТИ ПО СИГУРНОСТТА СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК

юли 6, 2021

Финансисти и експерти по сигурността са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за област Пазарджик за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Димитър Методиев. Той финансист,  с опит в сферата на туризма, продажбите и банковото дело, като е натрупал и дългогодишен стаж в „Напоителни системи“. Бил е генерален директор на дружеството, както и председател на Съвета на директорите. Той е бил управител на застрахователна компания в Пазарджик, както и заместник-директор на агенция за маркетинг, като е отговарял за сключването на договорите и изготвяне на финансови отчети. Осем години е бил директор „Воинтех“ – поделение  Пловдив. Започва работа като управител в „Напоителни системи“ – клон Пловдив , като не след дълго е поканен да бъде член на Съвета на директорите  в центалното управление на дружеството. След това е управител на клона на „Напоителни системи“ в София, както и председател на Съведа на директорите на дружеството и генерален директор.  Развива дейност като управител на хотелиерска фирма.

Втори в листата е Крум Байраков, председател на местната структура във Велинград. Трети в листата е о.з. подполковник Христо Христосков, бивш началник на военното окръжие в Пазарджик, а о.з. майор Костадин Златев е на четвърто място. Икономистът Иван Статев е на пето място, а учителят Ана Рамова е на следващото място в листата. Седми в листата е Ангел Паскалев, а Момчил Хаджиев е на осмо място.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

mir mir