fbpx
 

ПРОДУЦЕНТИ, МЕНИДЖЪРИ И ПРЕДПРИЕМАЧИ СА В ЛИСТАТА НА ПП МИР ЗА ОБЛАСТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО

юли 5, 2021

Продуценти, мениджъри и предприемачи са в листата на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) за област Велико Търново. Водач на листата е Георги Славчев. Той е с над 15-годишен опит в снимането на рекламни и филмови продукции в България.

През годините е реализирал стотици реклами, множество телевизионни предавания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Участвал е в създаването и развитието на двете емблематични български музикални телевизии – ММ и МАД ТВ. Бакалавър по “Журналистика и масмедии” към УНСС-София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов“. От 2019 г.  е учащ в програмата на СофтУни по софтуерно инженерство.

Втори в листата на ПП МИР е мениджърът Милко Илиев, а инж. Мартин Янев е на трето място. Визуалният анализатор Росен Андонов е четвърти, а на следващото място е мениджърът Мирослав Христов. Предприемачът Димитър Димитров е седми в листата, а директорът на музей „Буров“ Бисер Цанков е на следващото място в листата за кандидати за народни представители за област Велико Търново от ПП МИР. Треньорът по конен спорт Йордан Димитров е девети, а Станчо Чакалов е на десето място. Предприемачът Галин Цуцулов е на следващото място, а експертът по комуникации и далекосъобщения Петър Иванов е на дванадесето място. Мениджърът Тихомир Димитров е на тринадесето място в листата на ПП МИР.

ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се обръща към всички честни, дейни и морални българи, които са готови с дела да помогнат на Родината ни да се възроди. Призоваваме ви да обединим силите си, знанията си, опита си, дръзновението и смелостта си и да поведем битка за нашето настояще и най-вече за бъдещето на нашите деца и внуци!

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина: туризъм; селско стопанство; транспорт, инфраструктура и логистика; високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло. Целите на социално-пазарно стопанство са пълната заетост на капитала и труда (т.е. всички да печелят и работници и работодатели), устойчиво икономическо развитие, стабилните пари, свободно икономическо състояние.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

ПП МИР предлага:

  1. Икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят на ново;
  2. Финансова децентрализация;
  3. Да се създаде Министерство на семейството, което ще гарантира опазване на българския род и традиции;
  4. Държавата да се грижи за младите български семейства;
  5. Да се изготвят и да се приемат единни обществени етични норми. Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която определя морала на отделния гражданин да стане общовалиден и да се базира на традиционните ни български ценности.
  6. Да бъде въведена система за контрол на качеството на управление в страната като цяло и в отделните сфери и направления;
  7. Бизнеса да има свой Етичен кодекс;
  8. Да се въведе мандатност (до 2 мандата) за всички публични избираеми длъжности (общински съветници, кметове, народни представители).

 

Време е за нов модел на развитие и активни граждански действия!

Подкрепете новото поколение в българската политика – ПП МИР с номер 9!

 

 

 

mir mir