fbpx
 

СИМЕОН СЛАВЧЕВ ОТ ПП МИР НАГРАДИ ФИНАЛИСТИТЕ ОТ ТУРНИР ПО ПРЕСКАЧАНЕ НА ПРЕПЯТСТВИЯ С КОНЕ

юли 4, 2021

Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев награди финалистите от турнира по прескачане на препятствие с коне.

Състезанието се проведе в кв. „Калугерица“ в Каспичан, във фермата „Стейбъл Цоневи“. Основен организатор и инициатор на състезанието е водачът на ПП МИР за област Шумен Цветомир Цонев, който е треньор по конен спорт и дългогодишен състезател, участвал в някои от най-престижните турнири в Европа.

„Смятам, че с моя натрупан опит като състезател в редица европейски държави и като треньор по конен спорт мога да допринеса за развитието на спорта и на бизнеса в областта. Върнах се в България, защото исках да инвестирам в нашата родина със знанията и уменията си. Мисля, че районът има решителна нужда от по-добра инфраструктура и привличане на чуждестранни инвеститори, а това са нашите основни приоритети“, заяви Цветомир Цонев.

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев награди финалистите. На паркур – 90 см  голямата награда спечели Мартина Гайдарова, а Лора Кирова и Сара Аликович взеха наградите за второ и трето място. На паркур – 1,5 м първото място отново взе Мартина Гайдарова, а Лора Кирова и Екатерина Гайдарова спечелиха съответно второто и третото място.

Най-оспорвана беше битката на паркур от 1,15 см, където Аспарух Атанасов Джуниър спечели първото място, а Ванеса Атанасова  и Станислав Недев спечелиха съответно второ и трето място.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mir mir