fbpx
 

СИМЕОН СЛАВЧЕВ ДАДЕ СТАРТ НА ФУТБОЛНИЯ ТУРНИР НА ПП МИР В БОТЕВГРАД

юли 4, 2021

Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) Симеон Славчев даде старт на футболня турнир, организиран от партията в Ботевград. Той игра във футболния отбор на партията и се включи в биенето на дузпи.

„МИР означава Морал, Инициативност и Родолюбие. Спортът съчетава всички тези неща. Неслучайно правим този футболен турнир, защото всички ние сме свързани със спорта. Ще припомня тук, че на Националния стадион „Васил Левски“ стои един много хубав лозунг : „Спортът за един мирен свят“. Спортът дава възпитание, дава дух, коректност и морал и инициативност. Даваме старт на този турнир, като не го правим предизборно, той ще стане традиционен тук, в Ботевград. Благодаря най-вече за това, че ни подкрепяте, подкрепяте и Йонко Ненчев, който е водач на листата. Ботевград е не само едно прекрасно място за живеене. Ботевград носи и спортния дух, морала, всички онова, което вие му давате. Успех и нека по-добрият победи“, заяви Симеон Славчев.

В събитието участва водачът на листата на ПП МИР в София – област и общински съветник от града Йонко Ненчев, както и кандидатите за народни представители от ПП МИР от София – област. Участие в турнира взе и канидатът за народен представител от ПП МИР за област Плевен Димитър Илиев.

В турнира се състезават шест отбора, разделени на две групи. В първата фаза на състезанието ще се изиграят шест мача между отборите, като всеки един ще бъде с обща продължителност от 30 минути.  На финалите победителият от група A ще премери сили с втория по сила отбор от B, а спечелилият първо място в група B ще се срещне с подгласника в група A.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов ще награди финалистите в турнира.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mir mir