fbpx
 

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов награди финалистите от турнира на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) по футбол.

юли 4, 2021

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов награди финалистите от турнира на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) по футбол.

Първото място в турнира спечели отбора на „Максимус“, а второто и третото място спечелиха отборите на „Ласт хоуп“  и „Афтър парти“.

Наградата за най-добър голмайстор спечели спечели Ивайло Златев – Терминатора от „Афтър парти“, а призът за най-добър вратар беше присъден на Галин от „Максимус“. Наградата за най-добър защитник пък беше присъдена на Любомир Кирилов от „Ласт хоуп“.

Отборът на ПП МИР е на четвърто място, като загуби третото място след оспорвана битка на дузпи.

Основен инициатор на събитието беше кандидатът за народен представител и водач на листата на ПП МИР за София-област Йонко Ненчев, който е и общински съветник от ПП МИР от Ботевград.

“ Преди всичко искам да благодаря на всички участници, че се включиха в приятелския турнир, организиран от ПП МИР. Щастлив съм да видя толкова млади хора днес, което е  моето, а и на партията ни виждане, че все повече млади хора трябва да участват в политическия живот. ПП МИР е партията на морала. Принципите и целите на партията са да създаде в обществото  нов модел на управление, с ясни и точни политики. Най-важно е да излезнем и да гласуваме всички. Аз мога да ви кажа само, че ПП МИР тепърва ще се появява все по често на политическата сцена и все повече ще се чува думата на партията ни“, заяви Йонко Ненчев.

 

 

 

 

 

mir mir