fbpx
 

ПРОФ. Д-Р СИМЕОН АНАНИЕВ ЩЕ УЧАСТВА В ПРЕДИЗБОРЕН ДИСПУТ ПО БНТ 2 - ВАРНА

юни 30, 2021

Водачът на листата на ПП МИР (Морал, Инициативност и Родолюбие) във Варна проф. д-р Симеон Ананиев ще участва в предизборен диспут по БНТ 2 в морския град на 01.07.2021 г. от 19 часа. Темата, която ще бъде разисквана от участниците, е: „Икономическо развитие и справяне с кризата заради пандемията – социални мерки, подпомагане на бизнеса и културата,привличане на чужди инвестиции. Достъп и качествено здравеопазване.“

Проф. д-р Ананиев е преподавател по спедиция, статистика и управление на транспорта във ВТУ „Тодор Каблешков“ – София и водещ експерт от ПП МИР, който е разработил програма и дългосрочна визия за транспорта, инфраструктурата и логистиката.

Той е председател на Асоциацията на българските железопътни превозвачи и Клъстер Зелен Транспорт, член на УС на Българската асоциация на вещите лица и експертите, съдебен експерт (вещо лице) в списъците на Министерство на правосъдието на България за извършване на транспортно-икономически експертизи. Основните сфери, в които работи, са интегрирани транспортни системи и инфраструктура, транспортна логистика и интермодални превози.

Предизборният диспут ще се излъчва на живо и ще може да бъде гледан и онлайн на следния линк: http://tv.bnt.bg/bnt2

 

mir mir