fbpx
 

Диана Николова е водач на листата за депутати на ПП МИР в Монтана | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 22, 2021

Диана Николова е водач на листата за кандидати за народни представители на ПП МИР за област Монтана. Тя има над 25 години опит като мениджър във водещи компании, а в момента отговаря за качеството на продукцията водеща френска компания. Завършила е средно образование в гр.Усогорск в Руската федерация. Следвала е френска филология в ВТУ „ Св.св. Кирил и Медоди”, както и печатни комуникации и национална сигурност в УНИБИТ в София.  Един от основните й приоритети е да работи за икономическто развитие на Монтана. Тя е съучредител на ПП МИР.

„ПП МИР е партията не само на новото поколение в българската политика, но и партията на новите политики, които ще изведат България от сегашната икономическа, социална, демографска и морална криза. Един от основните приоритети на ПП МИР е равномерното развитие на всички райони в страната и това ще постигнем чрез въвеждането на социално-пазарното стопанство като основа на българската икономика и чрез финансова децентрализация. Прилагането на този модел на управление, който предлага ПП МИР ще донесе на цялата област Монтана икономическо, социално и индустриално развитие и ще спомогне за развитието на селското стопанство и туризма в целия регион.“ Това каза водачът на листата на ПП МИР в област Монтана Диана Николова.

Тя подчерта, че на територията на област Монтана се намира община Вършец, която с чистия си въздух е известна като белия дроб на България.

„ПП МИР има разработена Национална стратегия за развитието на туризма и превръщането на България в целогодишна туристическа дестинация. Община Вършец и цялата област Монтана заемат ключово място в тази стратегия чрез която ще много бързо ще успеем да вдигнем икономически областта, а нейните жители ще имат постоянна работа, която ще им осигури устойчив и постоянно повишаващ се доход, както и достоен стандарт на живот“, каза още Диана Николова.

Тя призова българските граждани да подкрепят партия МИР с номер 9 в бюлетината, за да може с общи усилия, нови и морални хора да се промени модела на управление и начина на живот в България.

mir mir