fbpx
 

Висш граничен полицай е водач на листата на ПП МИР в Търговище | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 21, 2021

Боян Крумов, който е с над 25 годишен опит в структурите на „Гранични войски“ и „Гранична полиция“, е водач на листата на ПП МИР в Търговище за предстоящите парламентарни избори.

„Симпатизирам на ПП МИР, откакто се появи в политическото пространство. Моите виждания напълно съвпадат с тези на партията. Причината да се кандидатирам за народен представител е, че искам по-добро бъдеще за хората в нашата държава и най-вече за младите граждани, за които трябва да създадем условия да се задържат в България, а не да бягат в чужбина“, заяви Боян Крумов.

Той е роден в град Трън. Там е завършил Единното средно политехническо училище „Гео Милев“. Завършил е Национален военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново, а след това и Военна Академия „Г. С. Раковски“ в София. Боян Крумов започва своята служба като заместник на граничната застава в Кюстендил. След това е назначен за заместник-комендант на Граничната комендатура в Симитли. Командир е на Учебен център по подготовка на кадровия състав на граничните войски в Драгоман, а след това е назначен и за Главен инспектор в дирекция „Гранична полиция по охрана на морска и речна граница“ в Централно управление на „Гранична полиция“ – София. В момента работи в частния сектор и се е специализирал по изграждане на електросистеми.

mir mir