fbpx
 

Икономистът Пресиян Павлов води листата на ПП МИР във Враца | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 21, 2021

Пресиян Павлов води листата на ПП МИР за кандидати за народни представители за област Враца за предстоящите парламентарни избори.

Той е икономист по образование. Притежава медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в град Враца.

„Обичам да се занимавам с дейности, с които да съм в помощ на хората и затова избрах бизнесът ми да бъде в сферата на здравеопазването. Влизам в политиката с огромна мотивация и надежда за налагане на нов, различен и морален модел за управление на страната. Ще работя за оставането на младите хора в страната и завръщането на голяма част от българите от чужбина, един от които бях и аз“, заяви Пресиян Павлов.

„Като член на ПП МИР и представител на новото поколение в политиката ще насоча своите усилия  и личен опит за създаване нормална среда за развитието на малкия и среден бизнес в България. Ще работя и за развитието на северозападния регион и родния ми град Враца и за подобряване живота на хората“, заяви още Пресиян Павлов.

Както и на други места в страната, ПП МИР представя експерти, които със своя Морал, Инициативност и Родолюбие са готови да бъдат в услуга на обществото.  Над 90% от листите на партията за предстоящите парламентарни избори са експерти от гражданската квота, които са мениджъри, финансисти, икономисти, юристи, банкери, инженери, артисти и общественици.

mir mir