fbpx
 

Емил Димитров-син води листата на ПП МИР в Плевен | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 16, 2021

Емил Димитров-син е водач на листата на ПП МИР в Плевен.

„Като един от учредителите на ПП МИР, кандидатирането ми е продължение на естествения процес за възможност за развитие на политиките на партията и запознаването на обществото с тях“, заяви Емил Димитров-син.

Той е роден през 1970 г. в семейството на Мариета Димитрова и легендарния ни естраден изпълнител, чието име носи. Голямо влияние над него оказват и неговите баба и дядо – илюзионисткият тандем Факира Мити и Мадам Сизи. Израствайки в такава културна среда, той решава да се отдаде на изкуството и е приет да следва “ударни инструменти” в Национална музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, като и до днес не спира да се занимава с музика. Завършил е и “Публична администрация” в Югозападен университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Член на управителния съвет на “Профон”. Работил е и в различни проекти в енергетиката.

„Приоритетите ми са много и в различни сфери, като едни от най-важните са заемането на полагащото се място на България като водеща в културната дипломация и превръщането й в желана дестинация за културен туризъм. Образование, инвестиране в бъдещото, социално работеща икономика, развитие на средната класа и много други, но най-вече завръщането на морала в отношенията на всяко едно ниво и доверието в институциите“, заяви още Емил Димитров-син.

mir mir