fbpx
 

Икономист води листата на ПП МИР в Ловеч | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 14, 2021

Икономистът Мария Башева е водач на листата с кандидати за народни представители на ПП МИР за предстоящите парламентарни избори. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт отдел „Приходи“ на Националния авиопревозвач и е най-младият водач на листа от ПП МИР.

“ Мотивирана съм да стана народен представител, защото смятам, че е назрял момента за промяна в България. Тази промяна трябва да се случи от нови лица- млади, мотивирани експерти, които да имат ясна визия за бъдещето на България и достъчно търпение, постоянство и инициативност да я следват“, заяви водачът на листата на ПП МИР.

Мария Башева е завършила „Митническа и данъчна администрация“ в Националната търговска гимназия в Пловдив. Завършила е „Предприемачество“ в УНСС, а след това „Публични финанси“. Развива и собствен бизнес в сферата на естетичните процедури. Владее английски и френски език.

“ Партия МИР е партията, която се различава от всички останали с позитивност, ясна визия за бъдещето на България, ясно се обявява против корупционните схеми и манипулирания хартиен вот“, заяви още Мария Башева.

mir mir