fbpx
 

Симеон Славчев: Партия МИР ще е неприятната изненада за политическото статукво | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 13, 2021

„Тръгваме на предсрочните избори само с позитивни нагласи. Партия МИР върви напред и надгражда всяка стъпка. Партията ще бъде позитивната изненада за гражданите и неприятната изненада за политическото статукво“. Това каза по-рано днес в Бургас лидерът на МИР Симеон Славчев. Той и силният отбор откриха по обед предизборната си кампания в Морската градина.

Славчев  уточни, че МИР залага изцяло на професионалисти, на хора, които  до момента не са участвали в политическите процеси. „Не случайно ни наричат партията на новото поколение в българската политика.

В Бургаска област сме заложили на изключително силен отбор. Надявам се, че един от високите резултати на партията ще бъде именно тук“, коментира още Симеон Славчев.

По думите му е изключително важно на 11 юли хората да излязат и да гласуват.  „МИР се пребори за изцяло 100 % машинно гласуване. Това е наша политическа и гражданска победа, която извоювахме. Сега се надявам, че чрез него ще се проведат честни избори и ще се види реалната политическа картина в страната. Призовавам хората да не се пртитесняват и да излязат да гласуват. Всеки един иска промяна и тя зависи само от нас“, допълни лидерът на партията.

Втори в регионалната листа е добре познатият на бургазлии общественик Иван Киров. Според него МИР отдавна е доказала, че не е партия от статуквото, а политическа сила,  на която може да й се гласува доверие.

„Искрено се надявам българският избирател да преосмисли за кого, как и защо гласува. Надяваме се да успеем да излъчим трима народни представители от Бургаска област“, обясни Иван Киров.

Водачът на листата проф. д-р Радостин Долчинков заяви, че промяната в България трябва да стане и затова насреща е партия МИР. „Тръгваме с устременост, залагаме на хуманизма, на традициите, на българското семейство. Надявам се с представената много добра програма на партията да спечелим много привърженици и да се поздравим с победа“, допълни проф. д-р Долчинков.

mir mir