fbpx
 

ПП МИР регистрира листите си за парламентарните избори | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 7, 2021

ПП МИР регистрира листите с кандидатите си за народни представители за парламентарните избори. Водач на листите в 23-ти многомандатен избирателен район в София, както и в Стара Загора, е председателят на партията Симеон Славчев. Първи в листата на ПП МИР в Перник е председателят на Софийската търговско-промишлена палата Георги Чернев, а водач на листата в Бургас е административният директор на Бургаския свободен университет проф. Радостин Долчинков.

 

„ПП МИР ще бъде приятната изненада на тези избори. Ние наложихме нов стил и морал в българската политика, като за нас тя не е самоцел, а средство за решаване на реалните проблеми на българските граждани”, заяви лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

 

Преподавателят по мениджмънт и маркетинг от УНСС доц. Светла Цветкова ще води битката за Пловдив-област, а проф. Симеон Ананиев, преподавател във ВТУ „Тодор Каблешков“ ще води листата на партия МИР във Варна.

 

В листите на ПП МИР са експерти от всички сфери – инженери, адвокати, дипломати, лекари, финансисти, представители на малкия, средния и фамилния бизнес, както и преподаватели във вишите учебни заведения.

 

Представянето на водачите на ПП МИР, както и основните цели, приоритети и политики на партията за предстоящите предсрочни парламентарни избори ще бъде на пресконференция на 10.06.2021 г. от 12 часа в БТА в София.

mir mir