fbpx
 

Симеон Славчев: Със санкциите си САЩ подготвят плацдарм за отстъплението си от България | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

юни 4, 2021

Съединените американски щати подготвят плацдарм за отстъплението си от България и поради тази причина искат да се харесат на българското общество, като санкционират някои от лицата на ъндърграунда у нас. Това заяви в предаването „Събития и личности“ по БНР-Благоевград председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

„Разковничето за санкциите е, че американците съзнават, че Русия е много по-силна отпреди 30 години. С две думи идва време, в което американците ще трябва да отстъпят получените от Горбачов в Малта завоевания в Източна Европа и поради тази причина правят всичко възможно, за да се харесат на българските граждани и да говорят истини, които хората отдавна знаят. Именно за това свалят доверието си сега и от своите верни кучета Бойко Борисов и Делян Пеевски”, заяви лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той допълни, че това не са единствените лица, които може да се свържат с корупционни действия и че през последните 30 години у нас има силна морална деградация на политичеката класа и тук влизат представителите на всички политически партии, които са били част от управлението на страната.

Симеон Славчев коментира и онлайн симулатора за машинно гласуване, който беше представен като част от информационната кампания на ПП МИР за вот без хартиена бюлетина. „Това е политическа победа за ПП МИР и за българското общество. Ние от две години се борим това да се случи и дори в началото организирахме протест с палатков лагер пред Министерският съвет с искане за въвеждане на машиното гласуване. Голяма част от българското общество не знаеше какво е машинно гласуване. Още вървят всякакви манипулации, че гласуването траело от 3 до 5 минути, което изобщо не е вярно и ние направихме такъв експеримент и гласуването отнема по-малко от минута“, коментира още лидерът на партията.

Той заяви, че симулаторът на ПП МИР е подреден с имената на партиите по азбучен ред и списъкът ще бъде актуализиран с реалните номера на избирателните бюлетини, след като бъде изтеглен жребият от Централната избирателна комисия.

„Ние ще направим и кампания с практическо обучение с реална машина за гласуване и ще посетим българските общини. Правим това, тъй като ЦИК закъсня с информационната кампания за машинното гласуване. Очаквам на тези избори всички политически сили да получат реален изборен резултат, тъй като през последните години той беше силно манипулиран и изкривен от ГЕРБ“, заяви още лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

 

mir mir