fbpx
 

Симеон Славчев, ПП МИР: Гласувах за моралните, инициативните и родолюбиви българи, които ще направят истинската промяна | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

април 4, 2021

Гласувах за моралните, инициативните и родолюбиви българи, които ще направят истинска промяна в България. Това заяви председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който гласува заедно с цялото си семейство в 36 СУ „Максим Горки“ в столичния квартал „Красно село“.

„Гласувах за свободата и справедливостта и тяхното едновременно действие и прилагане във всички сфери и от всички и навсякъде и за това икономическия, социалния и политическия живот в България да се изградят наново“, заяви още Симеон Славчев.

Той каза още, че използва правото си на глас в името на опазването на българския род и традиции и за излизане на страната ни от демографската криза, както и за гарантирани грижи от страна на държавата за всички български семейства.

“ Гласувах за връщането на всички българи и реализацията на техния опит и потенциал в родината, както  и за превръщането на България в силна социална и индустриална държава. Гласувах всеки българин да има сигурна работа, която да му осигурява устойчив и постоянно повишаващ се доход, както и достоен стандарт на живот. Гласувах за по-доброто бъдеше и развитие на нашите деца тук в България“, заяви още Симеон Славчев.

Председателят на ПП МИР гласува с цялото си семейство машинно, защото според него това е най-сигурният и бърз начин за всеки един избирател.

mir mir