fbpx
 

"Съюз на пенсионерите 2004" подкрепи ПП МИР за изборите | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

април 1, 2021

От „Съюз на пенсионерите 2004“ и ПП „Отечествена партия“ изразиха пълната си подкрепа към партия МИР. Това заяви председателят на „Съюз на пенсионерите 2004“ Стефан Груев.

„Подкрепяме ПП МИР, защото е нова партия и е неопетнена партия. Тя е изградена от млади и интелигентни хора, които носят нов морал в българското общество“, заяви председателят на „Съюза на пенсионерите 2004“ Стефан Груев. Той допълни, че познава голяма част от членовете на ПП МИР и вярва, че с техните професионални и експертни качества ще допринесат за развитието и промяната в държавната политика.

ПП МИР определя четири приоритетни отрасли в своята програма, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските граждани – туризъм, селско стопанство, транспорт, инфраструктура и логистика и високи технологии и екологични чисти производства.

ПП МИР предлага въвеждането на социалното-пазарното стопанство като икономическа основа на българското общество. Неговата същност е в балансираното обединяване в едно действието на принципа на свобода на пазарите, принципа за социално изравняване и принципа на нравствена отговорност на всеки и на обществото като цяло.

Социално-пазарното стопанство е доказана практика, която е единствено адекватна на изискванията на съвременното общество и стопанство. Тя ще измъкне България от сегашната криза и безизходица и ще направи българското икономическо чудо и ще превърне България в силна социална и индустриална държава.

Реализацията на всички предложения на ПП МИР ще доведат до постигането на следните основни цели:

Всеки български гражданин да живее в комфортна среда. А това включва жилище и достъпна инфраструктура: транспортна, енергийна, комунална, както и екологично благополучие.

Всеки български гражданин да получава качествена медицинска помощ.

Всеки български гражданин да има работа, която да му осигурява устойчив и постоянно повишаващ се доход, както и достоен стандарт на живот.

Независимо от доходите на семейството всички децата да имат възможност да получат достойно образование и да реализират своя потенциал. Това ще гарантира най-доброто и перспективно развитие на съвременната българска икономика. Икономиката е за хората, тя не е средство, а цел.

Време е за новото поколение в българската политка и нов модел на развитие и активни граждански действия!

ПП МИР с номер 16 в бюлетината!

mir mir