fbpx
 

Христина Георгиева, ПП МИР: Новото поколение в българската политика ще успее да възроди България | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

април 1, 2021

Новото поколение в българската политика съвсем скоро ще успее да възроди България.  Това заяви водачът на листата на ПП МИР за област Русе Христина Георгиева. Тя организира мобилна избирателна приемна с избиратели в дунавския град, където изслуша проблемите на десетки граждани на Русе и областта и ги запозна с основната визия, политики и приоритети на ПП МИР. Христина Георгиева участва и в местния телевизонен предизборен дебат, излъчен по БНТ 2, а след това даде интервю и за представители на местната преса.  Водачът на листата на ПП МИР е на мнение, че предвид дигиталната ера, в която живеем, и една предимно електронна кампания като сегашната би била успешна, стига да има желание у хората да чуят предизборните послания.

“ След участието ми в телевизионния дебат в Русе и след публикуването на интервюто за в. „Утро“, избиратели от града се свързаха с мен в социалните мрежи, за да споделят, че посланието ми е достигнало до тях. С цел да дадат своя глас, макар и поставени под карантина, няколко души са подали заявление до община Русе по e-mail и са получили потвърждение, че са вписани за гласуване в подвижна избирателна секция. Това за мен е потвърждение, че дори една птичка пролет да не прави, тя предвещава идването на пролетта. Новото поколение в българската политика съвсем скоро ще успее да възроди България“, заяви  Христина Георгиева.

„Колкото повече чисти хора влязат в политиката, толкова по-малко мръсна ще е тя. Вярвам, че какъвто и да е резултатът на тези избори, българите в страната и чужбина вече са готови за промяна и скоро заедно ще се преборим за една възродена България“, заяви още водачът на листата на ПП МИР за Русе.

Тя призова избирателите да гласуват за новия морал и новото поколение в българската политика.

mir mir