fbpx
 

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев ще отговаря онлайн на въпроси на граждани | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

март 29, 2021

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев и водач на листата на партията в 23 многомандатен избирателен район в София и във Велико Търново ще отговаря онлайн на въпроси на граждани.

Славчев беше първият общински съветник в България, който стартира онлайн приемна и всеки месец в продължение на 4-годишния си мандат в Столичния общински съвет отговаряше онлайн на въпроси на жители на София. Чрез онлайн приемната на Симеон Славчев бяха решени редица проблеми на София и столичани.

„С оглед на ковид ситуацията в страната и поради епидемиологичните мерки правя онлайн приемна за всички български граждани, които искат да ми зададат въпрос в качеството ми на председател на ПП МИР и кандидат за народен представител“, каза Симеон Славчев.

Той ще отговаря на всички въпроси, които му бъдат изпратени по електронен път, както преди, така и по време на онлайн приемната му.

Симеон Славчев ще отговори по въпроси на граждани на живо в неговия личен Фейсбук профил, както и на Фесйбук профила на ПП МИР на 31.03.2021 г. от 13 часа.

Вашите въпроси към председателя на ПП МИР Симеон Славчев може да изпратите предварително на office@mirbg.bg, или да ги зададете на живо в сряда (31.03.2021 г.) от 13 часа на личния профил на Симеон Славчев във Фейсбук: https://www.facebook.com/simeon.slavchev.5 и на профила на ПП МИР: https://www.facebook.com/ppmirbg.

 

mir mir