fbpx
 

Симеон Славчев, ПП МИР: Готвят поредната подмяна на изборите | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

март 28, 2021

Задава се поредната подмяна на изборите. За това предупеди председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който призова българите да излязат масово на 4 април и да гласуват машинно, защото само по този начин няма риск от изборни манипулации.

„Днес сменихме времето, а другата неделя трябва заедно да сменим правителството и целия политическо-мутренски-олигархичен и грабителски модел на управление на България. Вече стана ясна задкуалисната договорка между Слави Трифонов, Демократична България и “Мутри вън, мутреси вътре” на Мая Манолова и един куп хора и партии около нея, които управляваха заедно с Бойко Борисов и ГЕРБ“, заяви Симеон Славчев в публикация в социалните мрежи.

 

„Единственият начин да спрем Бойко Борисов, ГЕРБ и коалицията “Едни мутри вън, други мутри и мутреси вътре”, зад които стоят Сорос, Пеевски, Черепа, Георги Гергов и куп други олигарски, е на 4-ти април да излезем всички честни, почтени, морални, инициативни и родолюбиви българи и масово и машинно да гласуваме“, заяви още председателят на ПП МИР.

Линк към публикуацията: https://www.facebook.com/simeon.slavchev.5

mir mir