fbpx
 

Д-р Антоанета Баракова, ПП МИР: Крайно време е да реформираме здравеопазването | Морал, Инициативност и Родолюбие ПП МИР

март 28, 2021

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители за област Благоевград. „Наш основен приоритет е развитието на инфраструктурата, но в тук не влиза само строенето на магистрали, а наблягане на грагове като Благоевград, които се намират на ключови места. Освен образователен център той може да се превърне и в туристически център. Идеята е тези градове да се превърнат в транспортни хъбове, като се използва тяхното местоположение и обвързаност с други градове и граници. В Благоевград това може да се случи, защото градът наистина се намира на уникално място. Листата на ПП МИР в Благоевград е поредната листа, която е съставена изцяло от местни хора, експерти и професионалисти,  доказани в своята област“, заяви председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Водач на листата е д-р Антоанета Баракова. Тя е акушер-гинеколог в Благоевград и майка на 4 деца. Заедно със съпруга й Пламен Бараков участват в ПП МИР от 2020 г. Той е юрист, представител на една от най-видните фамилии в града и един от най-големите привърженици на моторите и високите скорости.  Над 1500 бебета са проплакали за първи път, благодарение лично на усилията на д-р Антоанета Баракова.

„Кандидатирам се за народен представител, за да защитавам интересите на гражданите, защото съм свидетел на безобразията в нашето здравеопазване и смятам, че с натрупания ми опит в областта мога да помогна това да се промени”, заяви д-р Антоанета Баракова.

На второ място в лицата е  Атанас Цирков. Той е счетоводител. “ Включвам се в политиката, защото вярвам, че можем да създадем по-добро бъдеще за децата си и те да останат в България. Сегашното управление обаче не мисли за тях  и затова, ние младите трябва да поемем кормилото и да спрем разрухата, към която ни водят управляващите в момента“, коментира Цирков. Милена Вацова е трета в листата на ПП МИР, а Мариян Биков е на следващото място. На пето място е Антон Манчев, а Антоанета Чамишка е на следващото място. Икономистът Мария Гогова е на седмо място, а техническият ръководител Иво Ташев е на осмо място в листата.

Всички кандидати за народни представители на ПП МИР са доказани професионалисти в областта си, които искат да внесат промяна в управлението на страната със своя натрупан опит.

„Нашите основни приоритети са развитието на туризма, който да се превърне в целогодишен отрасъл, който според експертите на ПП МИР може да генерира 1/7 от БВП на страната. Другият ни основен приоритет е свързан със селското стопанство и развитието на този отрасъл, който през последните 30 години почти беше унищожен. Нашата идея е този отрасъл да може да задоволява нуждите на българския пазар и да бъде един от основните за продукция за износ“, заяви председателят на ПП МИР Симеон Славчев. Развитието на вискоките технологи e сред другите основни приоритети на ПП МИР, уточни още председателят на партията.

 

mir mir