fbpx
 

Финансист и експерт по реките и язовирите води листата на ПП МИР в Пазарджик

март 26, 2021

Димитър Методиев е водачът на листата за кандидати за народни представители на ПП МИР за област Пазарджик за предстоящите парламентарни избори. Той финансист,  с опит в сферата на туризма, продажбите и банковото дело, като е натрупал и дългогодишен стаж в „Напоителни системи“. Бил е генерален директор на дружеството, както и председател на Съвета на директорите.

„Станах член на ПП МИР заради нейния председател – Симеон Славчев. Той е истински лидер и умее да обединява хората около себе си. Станах кандидат за народен представител, защото вярвам, че с лидера можем да направим промяната в България, а с моя опит и експертиза ще допринеса за това“ заяви Димитър Методиев.

Той е бил управител на застрахователна компания в Пазарджик, както и заместник-директор на агенция за маркетинг, като е отговарял за сключването на договорите и изготвяне на финансови отчети. Осем години е бил директор „Воинтех“ – поделение  Пловдив. Започва работа като управител в „Напоителни системи“ – клон Пловдив , като не след дълго е поканен да бъде член на Съвета на директорите  в центалното управление на дружеството. След това е управител на клона на „Напоителни системи“ в София, както и председател на Съведа на директорите на дружеството и генерален директор.  Развива дейност като управител на хотелиерска фирма.

Завършил е Техникум по електроника в Пловдив и Стопанска академия ”Д.А.ЦЕНОВ” в Свищов. Магистър е по икономика и индустриален мениджър по „Икономика и информационно осигуряване управлението на предприятието.“

mir mir