fbpx
 

С молебен за здраве ПП МИР представи кандидатите за народни представители за област Търговище

март 24, 2021

С молебен за здраве ПП МИР представи кандидатите за народни представители за област Търговище. Всички кандидати са местни жители от избирателния район и са доказани експерти в областта си.

Водач на листата е инж. Славчо Славчев. Той е инженер и Републикански шампион по шахмат за юноши. Магистър от ВМЕИ-Варна с квалификация машинен инженер и с допълнителни квалификации – икономика на промишлеността и обществени науки и социално управление. Бил е директор на НПК „Ястребино“, технолог в МРК „Хан Крум“ и директор на Националния дворец на децата.   Развива силна обществена дейност в града и е зам.-председател на ФК „Светкавица“-Търговище, както и областен председател на НД „Русофили“.

„Вярвам, че промяната в българската политика е възможна единствено след влизането на честни хора, с голям морал, инициативност и родолюбие“, заяви инж. Славчо Славчев.

На второ място в листата е инж. Иван Иванов. Завършил е ВНВУ „Васил Левски“ , с над 20-годишен опит в МРК „Хан Крум“ – Търговище и директор на завод 1 в „Терем“ – Търговище.

Марин Благоев е на следващото място в листата на ПП МИР. Завършил е техникум по земеделие и е специалист по месодобив и месопреработка.

Емил Стоичков е на четвърто място в листата на политическата сила. Той е е учител с над 25 години стаж. Магистър по предучилищна педагогика от ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Велико Търново.

ПП МИР. Време е за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЛИЧНО!

mir mir