fbpx
 

Инженер и републикански шампион по шахмат води листата на ПП МИР в Търговище

март 24, 2021

Инж. Славчо Славчев е водач на листата за кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на 4 април.  Той е инженер и Републикански шампион по шахмат за юноши. Роден на 08.06.1955 год. в гр. Търговище.  Магистър от ВМЕИ-Варна с квалификация машинен инженер и с допълнителни квалификации – икономика на промишлеността и обществени науки и социално управление.

Бил е директор на НПК „Ястребино“, технолог в МРК „Хан Крум“ и директор на Националния дворец на децата.  Той е вицепрезидент на Европейската асоциация за свободно време на деца и младежи и управител на фирма за месодобив и месопреработка.

Инж. Славчо Славчев е председател на Сдружението на православните християнски многодетни семейства и вицепрезидент на Балканската федерация на многодетните семейства. Той е областен председател на НД „Русофили“, както и зам.-председател на ФК „Светкавица“-Търговище.

„Без морал всяка човешка дейност губи смисъл. Пагубно за България е отсъствието на морал в политиката и управлението на държавата. С морални и доказани специалисти в политиката и управлението ще се пресече корупцията. Стимулиращи условия за бизнеса ще доведат до значим и траен икономически растеж. Всичко останало е следствие“, заяви инж. Славчо Славчев.

Семеен с три деца и трима внуци.

ПП МИР. Време е за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЛИЧНО!

mir mir