fbpx
 

ОТБОРЪТ НА ПП МИР- БУРГАС: БЪЛГАРСКИЯТ ЛЪВ И РУСКАТА МЕЧКА ТРЯБВА ДА СА РАМО ДО РАМО

март 19, 2021

„Морал, инициативност, родолюбие- ангажименти като в абревиатурата на партия МИР! В името на родните интереси, които включват не просто разпукване на ледовете с Руската федерация, ами задълбочаване на икономическото сътрудничество с конкретни стъпки и действия!“, бяха думите на най- новите съюзници в перспективния политически тим на ПП МИР за Бургаски регион. Иде реч за Общинска организация „Русофили- Несебър“, която е скачен съд с местната структура на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, както и ПП „Отечествена партия“. Днес в присъствието на регионалните председатели, включително на Иван Киров- ПП МИР, бе дадено символично начало на предизборната кампания. Това се случи в знаковата православна светиня в региона, каквато е поморийския манастир „Свети Георги“. Църковният ритуал бе проведен от игумена на манастира Eпископ Агатополски Йеротей. Твърдото убеждение е, че с Русия не трябва да сме врагове, а директно да се пристъпи към конкретни приоритетни стъпки за общ фронт.

Без това да пречи на членството ни в ЕС и НАТО. А именно отпадане на визите за руските граждани, конкретни жестове в посока масово завръщане на руските туристи, които се окачествяват като комплексни първенци за чуждестранни туристи, данъчни облекчения при интерес на руски инвеститори за бизнес у нас, културен и спортен обмен- в целогодишен план, ударно завръщане на България в Русия в областта на селското стопанство и прочие. На родна почва- развиване на технологичния ни потенциал до измерение, които да не позволяват „изтичане на мозъци“ в странство.

„ПП МИР е формация, която се развива динамично и последователно. При нас можете да видите авторитети от всеки занаят, от всяка професия. Всеки един е посвоему родолюбец и има конкректна концепция за благосъстояние на сънародниците ни. Малки, големи и най-големи. А българският Лъв – разбирайте България и руската Мечка – т.е. Русия трябва да бъдат заедно, да не са врагове, даже съюзът да не е по модела на Виктор Орбан. Наш си да е, а общата история да служи като здрава основа“, единодушни бяха Иван Киров- водач на листата в Бургаско и кандидатите за народни представители в листата о.з. подполковник Христо Николов- предс. на ОО „Русофили- Несебър“ и борцовата легенда Иван Гинов – регионален координатор на „Отечествена партия“.

mir mir