fbpx
 

Икономистът Пресиян Павлов води листата на ПП МИР във Враца

март 19, 2021

Пресиян Павлов води листата на ПП МИР за кандидати за народни предтавители за област Враца на предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Той е икономист по образование. Притежава медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в град Враца.

„Обичам да се занимавам с дейности, с които да съм в помощ на хората и затова избрах бизнесът ми да бъде в сферата на здравеопазването. Влизам в политиката с огромна мотивация и надежда за налагане на нов, различен и морален модел за управление на страната. Ще работя за оставането на младите хора в страната и завръщането на голяма част от българите от чужбина, един от които бях и аз“, заяви Пресиян Павлов.

„Като член на ПП МИР и представител на новото поколение в политиката ще насоча своите усилия  и личен опит за създаване нормална среда за развитието на малкия и среден бизнес в България. Ще работя и за развитието на северозападния регион и родния ми град Враца и за подобряване живота на хората“, заяви още Пресиян Павлов.

Както и на други места в страната, ПП МИР представя експерти, които със своя Морал, Инициативност и Родолюбие са готови да бъдат в услуга на обществото.  Над 90% от листите на партията за предстоящите парламентарни избори на 4 април са експерти от гражданската квота, които са мениджъри, финансисти, икономисти, юристи, банкери, инженери, артисти и общественици.

mir mir