fbpx
 

Симеон Славчев: Цялата листа на ПП МИР в област Видин е от гражданската квота

март 17, 2021

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители от област Видин за предстоящите парламентарни избори. Водач на листата е Веселин Велков – бивш служител от РПУ-Видин с 33-годишен стаж. На второ място в списъка за кандидати за народни представители е Пламен Цветков, който е кинезитерапевт. в момента се занимава с частен бизнес и е познат на обществеността в града. Инженер Ивайло Петков е третият кандидат за депутат на ПП МИР от област Видин. Той работи във видинската болница и отговаря за поддръжката на материалната база. Георги Бързашки е на четвърто място в листата на политическата сила за парламентарни вот. Той е историк по образование, а пети в списъка на ПП МИР Калоян Казаков. Той работи в телекомуникационна компания.

„Партия МИР е новото поколение в Българската политика. По-голямата част от редиците на партията са от гражданската квота. Дори цялата листа от кандидати за народни представители във Видин е съставена от гражданската квота. Това са уважавани хора в обществото във Видин и ние залагаме на такъв тип хора – общественици“, заяви Симеон Славчев.

„Смея да твърдя, че в момента България има нужда от алтернатива.  ПП МИР е истинската алтернатива на политическото статукво в България, което вече 30 години всеки един от българските граждани познава“ допълни още той.

Той представи и основните приоритети на ПП МИР за развитието на България. Първият е развитието на туризма, като България има уникални природни дадености, които не се използват ефективно. Вторият основен приоритет за ПП МИР възраждане на селското стопанство, което през последните 30 години е напълно съсипано и затова целта е да се върнат експортните позиции на селското стопанство. Друг основен приоритет е развитието на транспорта, инфраструктурата и логистиката.  ПП МИР е и за равномерното развитие на всички региони в страната, уточни още Славчев. „В тази връзка един от приоритетите на политическа партия МИР е свързан със северозападна България и област Видин и развитието й в икономически, инфраструктурен и индустриален аспект. Една от задачите, които сме си поставили, е привличането на инвеститори от евразийското икономическо пространство“, допълни председателят на ПП МИР.

„Базирайки се на моя опит в обществената дейност и виждайки кои сега са кандидатите за депутати в областта, аз приех да се явя от гражданската квоата за кандидат за депутат от ПП МИР. Очаквам да помогна на младите хора, които са иноватори, с моя богат житейски опит и да не продължаваме да бъдем свидетели на това унищожение и разграбване на община Видин“, заяви водачът на листата за кандидат-депутати Веселин Велков.

ПП МИР. Време е за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЛИЧНО!

mir mir