fbpx
 

Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители на ПП МИР от Враца

март 17, 2021

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев представи кандидатите за народни представители на партията за област враца за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Водач на листата е Пресиян Павлов, който притежава рентгенова лаборатория за дентални снимки в града. Светлин Павлов е на второ място в депутатската листа. Той живее във Враца и е консултант по недвижими имоти. Станислав Серафимов е на трето място в листата за кандидати за народни представители, като той притежава дървопреработвателно предприятие в града. Четвъртото място в списъка на ПП МИР заема Мирослав Маринов, един от най-младите и перспективни ветеринари от града. На пето място в листата е Пламен Додев, а на шесто Людмила Додева. Те са застрахователни брокери.

„Листата от кандидати на ПП МИР за област Враца се състои изцяло от нови и млади хора, които никога преди това не са били в политиката.  Убеден съм, че с техния морал, инициативност и родолюбие ще допринесат за възраждането и развитието на Враца и целия северозапад. Враца има уникални дадености за развитие на туризма и селското стопанство, които са един от основните приоритети в програмата на ПП МИР. Друга наша основна цел е равномерното развитие на всички райони в страната и тук управляващите са големи длъжници на българите от северозапада. Заедно с врачани ще се преборим срещу тази несправедливост”, заяви председателт на ПП МИР Симеон Славчев.

„Всичките кандидати за депутати са от различни сектори и всеки има специфично виждане за промени за развитието на региона в своята област.  Нашият основен приоритет е с течение на времето областта да отбележи значителен прогрес в икономическото си развитие, за да достигнем нивата на по-развитите области в страната“, заяви водачът на листата Пресиян Павлов.

Той допълни, че основният приоритет на кандидатите за народни представители ще бъде привличането на инвеститори в областта, които да окажат значително въздействие за икономическото развитие на града и региона.

mir mir