fbpx
 

Филмов и рекламен продуцент е водач на листата за депутати на ПП МИР в Кърджали

март 17, 2021

Филмовият и рекламен продуцент Георги Славчев е водач на листата за кандидати за народни представители на ПП МИР за област Кърджали. Той е с над 15-годишен опит в снимането на рекламни и филмови продукции в България.

През годините е реализирал стотици реклами, множество телевизионни предавания и документални филми, както и редица музикални и корпоративни събития. Участвал е в създаването и развитието на двете емблематични български музикални телевизии – ММ и МАД ТВ.

„Като дете на прехода, 90-те години бях на площадите с моите родители.  Впоследствие съм гласувал на всички парламентарни и местни избори в България. Както всички около мен,и аз копнеех за така очакваната промяна. Повече от 30 години по-късно, промяна в политическата конюнктура няма. Текстовете на бунтарските песни от 90-те са актуални, даже още по-лошо – текстовете и на някои от 80-те все още са. Цялата политическа сцена е запълнена от лъжи и празни обещания. Аз повече не желая да бъда лъган и реших, че е време да взема моето и бъдещето на децата ми в свои ръце и за това се кандидатирам за народен представител от ПП МИР“, заяви Георги Славчев.

Георги Петров Славчев е роден през 1976 г. в гр. София. Основното си образование завършва в 31 СУЧЕМ “Иван Вазов”, а средното – в Колеж “Електронни Системи” към ТУ-София със специалност програмиране и софтуер. От 1995 г. до 1997 г. отбива редовна военна служба в 9-та Танкова бригада – Горна Баня, като командир на свързочно отделение. Завършва семестриално ТУ-София -със специалност „комуникационна техника и технологии“. Бакалавър по “Журналистика и масмедии” към УНСС-София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов“. От 2019 г.  е учащ в програмата на СофтУни по софтуерно инженерство.

Има две деца – момче на 15 и момиче на 5 години. Владее английски и руски език. В свободното си време е запален скиор, къмпингар и капитан на отбор по ветроходство.

ПП МИР. Време е за НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА. ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЛИЧНО!

mir mir