fbpx
 

Млад и перспективен адвокат води листата за депутати за област Сливен на ПП МИР

март 14, 2021

Мартин Благоев е кандидат за народен представител на ПП МИР и водач на листата за депутати за област Сливен за парламентарните избори на 4 април. Той е един от най-младите и перспективни юристи от областта.

„Необходим е нов морал в политиката. Трябва да сложим край на лъжата, беззаконието и корупцията. Трябва да се укрепят законността и държавността“, заяви Мартин Благоев.

Той е адвокат по търговско право е и изтъкнат юрист по наказателно право, като осъществява процесуално представителство   пред съда по наказателни и граждански дела и защита.  Имал е участие и в редица дела по гражданско право.

Работил е и като главен юрисконсулт на водещи компании в областта, като е осъществявал юридически консултации във връзка търговската дейност на дружествата.  Изготвял е и справки, писмени становища, бил е и пълномощник на представителя на дружеството пред различни институции. Успешно развива и частен бизнес.

Мартин Благоев е завършил Икономическия техникум „д-р Димитър Табаков“ в Сливен, а после следва право в Бургаския свободен университет.

 

mir mir