fbpx
 

МОЖЕЩИ БУРГАСКИ АВТОРИТЕТИ ПОВЕЖДАТ ПП МИР КЪМ НС

март 13, 2021

Доста открояващи се личности са ядрото на ПП МИР- с лидер Симеон Славчев, сред кандидатите за народни представители от Бургаска област. Всеки един от тях има аналитичен поглед на случващото се у нас, както и за перспективата за рязко подобряване на качеството на живот. Така, че да се усети от всички по веригата. В основни сфери на живот. В тези редове ще стане въпрос за четирима от листата. Водачът Иван Киров е популярна фигура от протестите и в местния бизнес. Тесен специалист по икономика и национална сигурност.  Той може да бъде полезен „комплексен играч“ като народен представител. Знае проблемите в дълбочина в региона и разполага с противодействие. Защото освен теоретик, е и практик.

Професор д-р инж. Радостин Долчинков е друг ярък представител в листата за предстоящите парламентарни избори. Той е административен директор на Бургаския свободен университет и декан на Центъра по информатика и технически наука към висшето учебно заведение. Професорът е председател на Държавната изпитна комисия по индустриален мениджмънт в БСУ и е един от най- изявените учени в областта на индустриалния мениджмънт и машинното инженерство. Няма тайни за него в науката, образованието и мениджмънта.

Виктор Атанасов е човекът,  който буквално живее втори живот след ужасяващ инцидент и постига чудо след чудо в технологичната и енергийната област. Пример за подражение и саможертва е Атанасов, който също е част от отбора на МИР- Бургас.

Каквото и да се каже за борцовата легенда Иван Гинов е малко. За него няма тайни в спорта и както се казва на сън да го бутнеш, винаги ще даде правилната „рецепта“ за възраждане на физическото възпитание-  на аматьорско и професионално ниво.

mir mir