fbpx
 

Красимир Жейнов е водач на листата за депутати на ПП МИР във Варна

март 13, 2021

Красимир Жейнов е водач на листата за кандидати за народни представители от Варна за предстоящите парламентарни избори на 4 април. Той е изявен патриот и родолюбец. Работи в сферата на строителството и инвеститорския контрол. Преди това е бил в администрацията на район „Приморски“ – Община Варна като инспектор „Строителен контрол“. Той е и вещо лице към „Камара на вещите лица в България“.

Личност с изградени възгледи, железни принципи и съхранено достойнство, любящ съпруг и баща на три деца.

„Включих се в ПП МИР, защото това е различната партия, създадена от млади, образовани, знаещи и можещи морални личности! В предизборната надпревара за народни представители и водач на листата за Варна се ангажирах с общи и лични каузи! Това са промяна на изборния кодекс за постигане на прозрачни избори и създаване на електронно общество и довършване на електронното правителство“, заяви Красимир Жейнов.

Една от каузите, които той неизменно ще защитава, е прекратяване на практиката за създаване на „еднодневни“ закони в ущърб на народа, както и спазване на върховенството на закона и борба с корупцията.

Красимир Жейнов е за промяна на здравната и социалната система в полза на гражданите, както и силен привърженик на държавата на високите технологии.

„Моите каузи са също така създаване на среда и привличане на нашите високообразовани и принудени да живеят в чужбина съграждани, както и борба срещу монопола. Моето виждане е, че създаването на устойчива законодателна политика ще доведе България до така очаквания прогрес, а пресичането на порочните практики и корупционни политики ще възроди истинската морална политика“, заяви още водачът на листата за народни представители от морската столица.

Красимир Жейнов е завършил Морската гимназия във Варна „Св. Николай Чудотворец“.  Във военноморската база в града е отбил и военната си служба.  Завършил е ВСУ „Черноризец Храбър“ със специалност „Международен бизнес мениджмънт“ и магистър „Строителен инженеринг“ в същия университет.

mir mir