fbpx
 

Опитен финансист води листата на кандидати за депутати на ПП МИР в Ямбол

март 12, 2021

Икономистът и финансист с над 24 години опит в банковия сектор в Ямбол Радостина Иванова е кандидат за народен представител от ПП МИР и водач на листата за депутати от областния избирателен район.  В своята кариера е била банков служител, след което  и управител на две банки в Ямбол. Сега работи в сферата на счетоводството и е бизнес партньор в компания за финансови продукти.

„Досега не съм участвала в политическия живот на страната, но сега се включвам като кандидат за народен представител от ПП МИР, защото искам да помогна с опита си на финансист за създаване на една по-добра жизнена среда в България. Целта ми е младите и образовани българи да останат да живееят, работят и развивават тук в родината си. Смятам, че ПП МИР може да постигне тази цел и в България да има баланс между свобода и справедливост, както и среда в която всеки да намери своята реализация и да живее достоен живот“, заяви Радостина Иванова.

Тя е завършила математическата гимназия в Ямбол, след което следва Икономика и управление на селското стопанство във Висшия икономически институт в София.

mir mir