fbpx
 

Топ акушер-гинеколог води листата на ПП МИР в Благоевград

март 8, 2021

Д-р Антоанета Баракова, един от най-реномираните акушер-гинеколози ,е водач на листата на ПП МИР за област Благоевград за предстоящите парламентарни избори. Тя  е един от най-добрите специалисти в областта, който веднага след завършването на висшето си образование в София се връща, за да работи и помага на пациентите си в родния си град.

„Кандидатирам се за народен представител, за да защитавам интересите на гражданите, защото съм свидетел на безобразията в нашето здравеопазване и смятам, че с натрупания ми опит в областта мога да помогна това да се промени”,  заяви д-р Антоанета Баракова.

Антоанета е майка на 4 деца. Заедно със съпруга й Пламен Бараков участват в ПП МИР от 2020 г. Той е юрист, представител на една от най-видните фамилии в града и един от най-големите привърженици на моторите и високите скорости.  Над  1500 бебета са проплакали за първи път, благодарение лично на усилията на д-р Антоанета Баракова.

Всички кандидати за народни представители на ПП „МИР”  са доказани професионалисти в областта си, които искат да внесат промяна в управлението на страната със своя натрупан опит.

mir mir