fbpx
 

ПП МИР с експерти, преподаватели, доктори, дипломати, адвокати, професионалисти, общественици, артисти, спортисти и мениджъри в своите листи

март 4, 2021

„В листите на ПП МИР са едни от най-опитните и добри експерти във всички сфери, преподаватели във висшите учебни заведения, учители, доктори, дипломати от кариерата, офицери от запаса, мениджъри, общественици, артисти, музиканти, спортисти, представители на малкия и среден бизнес, производители, докторанти, както и много млади хора. Всички те са нови лица в българската политика, които ще наложат новия, различния и моралния модел на управление и правене на политика в България. Всички те влизат в политиката, за да дадат личен пример и да допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава и връщането на нормалността в нея.“ Това каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев по време на символичното представяне на водачите на листи на ПП МИР на 3-ти март пред паметника на Незнайния войн.

Ето кои са водачите на листи на ПП МИР:

Д-р Антоанета Баракова е водач на листата в област Благоевград. Тя е един от най-популярните акушер-гинеколози в община Благоевград. Майка на четири деца.

Иван Киров е водач на листата в Бургас. Той е общественик и един от организаторите и най-активните участници в гражданските протести в Бургас. Бори се за правата на потребителите и участва активно в гражданско движение, което успява да премахне закрепостяването на абонатите към мобилните оператори. През януари, февруари и март на 2013 г. е един от водачите на протестите в Бургас.

Красимир Жейнов е водач на листата в област Варна. Той е бакалавър със специалност „Международен бизнес мениджмънт“ и строителен инженер. Има административен и управленски опит, баща на три деца. Член на Националния изпълнителен съвет на ПП МИР.

Инж. Симеон Славчев е водач на листата в област Велико Търново. Той е инженер-магистър по „Индустриален мениджмънт“. Завършил е „Академия за социална политика“ на Института за социална интеграция и има придобита допълнителна професионална квалификация по „Управленски умения“. Специализирал е „Политически мениджмънт“ в Българското училище за политика към Нов български университет. Има над 15 години управленски опит, като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти. Владее немски, английски и руски език. Председател на ПП МИР.

Веселин Велков е водач на листата в област Видин. Той е бил дългогодишен служител в МВР, отговарял за връзките с обществеността в областната дирекция на МВР-Видин, бил е член на кризисния щаб и член на пробационния областен съвет. По настоящем пенсионер от МВР.

Пресян Павлов е водач на листата в област Враца. Той е икономист и собственик на Медико-диагностична лаборатория за дентални снимки в гр. Враца.

Симеон Генчев е водач на листата в област Габрово. Той е дипломат, член на преговорния екип за присъединяването на България към ЕС. Син на проф. Минчо Семов, бившия лектор на Софийския университет, който е роден в с. Тодорчета, община Габрово.

Д-р Владислав Пакеров е водач на листата в област Добрич. Той е един от най-добрите кардиолози в България. Притежава две медицински специалности – вътрешни болести и кардиология, сертифициран е за интервенционална кардиология и електрокардиостимулация. Той е известен със своите публикации и доклади на национални и международни конгреси, както и като лектор на национални и международни кардиологични курсове. Представял е научни разработки във връзка с интервенционалното лечение на стволови стенози, биохимични маркери при сърдечна недостатъчност, комплексни коронарни интервенции и др.

Георги Славчев е водач на листата в област Кърджали. Той е продуцент на рекламни телевизионни и кино клипове, бакалавър по “Журналистика и масмедии” към УНСС София и магистър по “Мениджмънт в екранните изкуства” към НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”. Участвал е в създаването и развитието на двете емблематични музикални телевизии – ММ и МАД ТВ. Член на Националния изпълнителен съвет на ПП МИР.

Светлин Колев е водач на листата в област Kюстендил. Той е учител с 14 години педагогически стаж. Член на Общото събрание и Академическия съвет на Алма Матер. Участва в множество обществени и благотворителни инициативи.

Д-р инж. Марио Христов е водач на листата в област Ловеч. Той е председател на Съюза на изобретателите в България, машинен инженер, дипломиран патентен специалист, защитил докторска дисертация на тема “Методи и модели за системно проектиране на технологични иновации”, магистър по право, европейски представител е за изобретения, марки и дизайни.

Диана Николова е водач на листата в област в област Монтана. Тя е завършила френска филология в ВТУ „ Св.св. Кирил и Методи” гр. Велико Търново и магистър по специалност „Национална сигурност”. В момента е мениджър във френска компания.

Димитър Методиев е водач на листата в област в област Пазарджик. Той е икономист и бивш изпълнителен директор на „Напоителни системи“.

Проф. д-р Симеон Ананиев е водач на листата в област в област Перник. Той е български учен, професор, експерт и стопански деец в сферата на транспорта, преподавател по спедициястатистика и управление на транспорта във Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“. Председател е на Клъстър „Зелен транспорт“ и член на УС на Българската асоциация на вещите лица и експертите. Бил е председател на Асоциацията на българските железопътни превозвачи.

Бойко Първанов е водач на листата в област в област Плевен. Той е дългогодишен национален състезател по вдигане на тежести, 14 години е бил началник на в различни структури на МВР, експерт по киберсигурност.

Димитър Митев-Дънди е водач на листата в Пловдив град. Той е барабанист на легендарната група „Акага“, музикант, експерт в сферата на културата.

Доц. д-р  Светла Цветкова е водач на листата в област в Пловдив област. Тя е водещ преподавател по маркетинг и мениджмънт, управления на транспорта в УНСС.

Д-р Ирена Парунева е водач на листата в област Разград. Тя е магистър по медицина, ръководител в едни от най-големите международни фармацевтични компании.

Д-р Христина Георгиева е водач на листата в област Русе. Тя е адвокат, член на САК, Член на Европейския институт по право, лектор в ежегодно лятно училище по Европейско частно право към Юридическия факултет на Университета в Залцбург.

Д-р Димитър Томов е водач на листата в област Силистра.

Адв. Мартин Благоев е водач на листата в област Сливен. Той е адвокат в Адвокатска колегия Сливен. Занимава се с търговско, гражданско и наказателно право.

Ивайло Манджуков е водач на листата в област Смолян. Той е бизнесмен и мениджър с над 20-годишен управленски опит.

Председателят на ПП МИР инж. Симеон Славчев е водач на листата в 23 МИР София.

Адв. Георги Кардашев е водач на листата в 24 МИР София. Притежава образователно-квалификационна степен „Магистър“ по „Право“, придобита от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Придобил е професионална квалификация по „Управленски умения“ в Нов Български Университет. Придобил е правоспособност за медиатор и е специализирал търговска медиация. Работи като адвокат на свободна практика и юридически консултант на организации с нестопанска цел. Женен с едно дете. Той е зам.-председател на ПП МИР.

Доц. д-р Светла Цветкова е водач на листата в 25 МИР София. Тя е водещ преподавател по маркетинг и мениджмънт, управления на транспорта в УНСС.

Пламен Стоянов е водач на листата в София област. Дипломат, офицер от Българската армия, бивш генерален консул на Република България в Новосибирск, Руска Федерация, бил е ръководител на звеното по „Управление при кризи и отбранително-мобилизационна подготовка“ на МВнР, организирал е дейността на Кризисния щаб към МВнР по време на кризата с двама български шофьори, взети за заложници от Ал Кайда в Ирак, експерт по Национална сигурност и управление при кризи. Член е на Националния изпълнителен съвет на ПП МИР.

Владислав Милев е водач на листата в област Стара Загора. Той е икономист и мениджър с над 20-годишен опит в автомобилната индустрия. Зам.-председател на ПП МИР с ресор „Българи в чужбина“. Женен с две дъщери.

Инж. Славчо Славчев е водач на листата в област Търговище. Той е общественик и бизнесмен. Бивш директор на Националния дворец на децата.

Проф. д-р Радостин Долчинков е водач на листата в област Хасково. Той е административен директор на Бургаския свободен университет и декан на Центъра по информатика и технически науки на БСУ. Председател на Държавна изпитна комисия по специалност Индустриален мениджмънт.

Цветомир Цонев е водач на листата в област Шумен. Той е многократен шампион по конна езда и кинокритика в Гърция, Холандия и Германия. В момента е преподавател по конна езда и собственик на спортен клуб по езда Стейбал Цоневи.

Радослава Иванова е водач на листата в област Ямбол. Тя е икономист с над 24-годишен опит като управител на банков клон в Ямбол.

 

 

 

 

 

mir mir