fbpx
 

Лидерът на ПП МИР Симеон Славчев ще води листите в София и Велико Търново

март 2, 2021

Председателят на ПП МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев води листите за кандидати за народни представители в София и Велико Търново. Това стана ясно днес, след като листите на партията бяха регистрирани в районните избирателни комисии. Славчев се изправя срещу Цветан Цветанов и здравния министър Костадин Ангелов във Велико Търново и срещу Румен Христов, Атанас Атанасов, Горан Благоев и Мая Манолова в 23 МИР в София.

Припомняме, че по време на гражданските протести през лятото партия МИР и Симеон Славчев остро разкритикуваха и се разграничиха от Отровното трио заради опита му да раздели българските граждани, както и да се подмени протестът и да се удари по традиционните християнски и семейни ценности.

„Въпреки че ПП МИР беше една от активните организации на антиправителствените протести, ние категорично се разграничихме от Отровно трио и Горан Благоев, които по време на протеста целенасочено си позволиха да потъпкват традиционните български и християнски ценности и традиции. Още тогава призовахме всички честни, почтени и морални българи да се обединим и да се разграничим от опита на Отровното трио, Мая Манолова и Горан Благоев да разделят българското общество с цел лични, финансови и политически дивиденти“, това каза лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Той подчерта, че като водач на листата в 23 МИР в София ще довърши докрай битката срещу политическото статукво и поредния опит за подмяна на традиционните български и семейни ценности.

„Още през лятото по време на справедливите граждански протести видяхме, че се подготвя поредната подмяна в българското общество, която хитро е замаскирана като промяна. Това няма да позволим да се случи, защото зад нас е България, а пред нас са бъдещето на родината и на нашите деца и внуци“, каза още Симеон Славчев.

„Пременил се Илия, погледнал се – пак в тия важи в пълна сила за сегашната политическа ситуация в България. Убеден съм, че този път българите ще видят че нито Бойко Борисов, нито Цветан Цветанов, нито Мая Манолова заедно с отровното трио, нито лъжепатриотите и аптечните бензниджии, нито чалгата и така наречените демократи са се променили и че те ще извършат така желаната промяна в България. Всички те са част от статуквото, част от общия ни проблем, който всички дружно можем да решим на предстоящите парламентарни избори“, каза още лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

Той припомни, че всички, които сега се заявяват за промяна заедно вече повече от 12 години управляват България и я доведоха до най-бедната страна в Европа, без работеща икономика, индустрия, съсипвайки традиционните български ценности, българския туризъм, селското стопанство, земеделие, култура и духовност.

„ПП МИР се изправя срещу политическото статукво и ще се бори докрай срещу тези, които предадоха националните интереси, подмениха справедливите граждански протести и се опитват да заменят традиционните ни християнски и семейни ценности с джендърство. Именно затова призовавам всички български граждани както в България, така и извън нея да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава и връщането на нормалността в нея“, каза още председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

Той подчерта, че листите за народни представители на ПП МИР са 100 % граждански и експертни и че една от основните цели на партията още от самото и създаване е в управлението на страната да бъдат привличани признати и доказани професионалисти и експерти.

„Дела и личен пример трябват, а не думи. От всеки един от нас зависи да спрем деградацията, да тръгнем да се развиваме и да се противопоставим на олигархията в лицето на цялата така наречена политическа класа, която вече 30 години съсипва и ограбва нашето бъдеще и бъдещето на децата ни“, каза още лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

 

 

mir mir