fbpx
 

27 годишната Миглена Иванова оглави ПП МИР в Нова Загора

февруари 23, 2021

27 годишната Миглена Иванова, която е технолог в хранително-вкусовата промишленост и с активна гражданска позиция стана председател на общинската организация на ПП МИР в Нова Загора. Това стана по време на провелата се общинска конференция на ПП МИР в гр. Нова Загора, на която присъства и областния координатор на партията Мартин Благоев.

„Присъединявам се към партия МИР с огромна мотивация и надежда, че заедно с целия екип на партията ще успеем да обърнем обществено-политическите процеси с България и ще върнем нормалността в държавата. Наша основна цел е не само да успеем да задържим младите хора в страната, но и имаме амбицията да върнем в родината голяма част от българите в чужбина“. Това каза избраната за председател на ПП МИР в Нова Загора Миглена Иванова.

Тя подчерта, че освен, че споделя ценностите, идеите, политики, предложенията на партия МИР, но и силно впечатление са и направили етичните правила и норми, които МИР е приела, спазва и налага в българското общество.

„МИР е партията на новото покление в българската политика и съм убедена, че на предстоящите парламентарни избори ще докажем, че младостта, опита, мъдростта, експертността, волята и желанието за промяна са най-добрата комбинация и гаранция за успех“, каза още Миглена Иванова.

 

mir mir