fbpx
 

Лидерът на ПП МИР Симеон Славчев ще участва в онлайн кръгла маса

февруари 21, 2021

Председателят на ПП МИР Симеон Славчев ще участва днес от 20 часа в онлайн кръгла маса, организирана от Фейсбук групата Защитници на Българския Национален Интерес. 

Целта на тази онлайн кръгла маса е да предостави възможност на политически партии и граждански движения, които Фейсбук групата Защитници на Българския Национален Интерес припознава като алтернатива на политическата статукво в България в последните 30 години, да представят своите виждания, предложения и политики.

“Кръгла Маса” е онлайн дискусионно предаване, в което ще се търсят отговори на въпроси зададени към гостите, а предаването ес продължителност от един час.

В първото предаване на 21.02.2021 г. участници ще бъдат:

Симеон Славчев – ПП МИР ( Морал, Инициативност, Родолюбие)

Георги Димов – ГД Народна Сила

Цончо Ганев – ПП Възраждане

Георги Неделчев – Български Съюз за Директна Демокрация

По време на онлайн кръглата маса ще бъдат зададени на всеки един от участниците по 5 въпроса, а времето за отговор е до 3 минути на въпрос.  При вече зададен въпрос и получен отговор, всеки от участниците има възможност да направи реплика или включване с мнение, с продължителност не повече 1 мин. 

Тема на първото предаване ще са въпроси свързани с програмите на политическите партии и организации и как те ще донесат положителни резултати за България и българският народ.

По време на кръглата маса освен въпроси, съставени на база на програмите на на всяка една организация, ще бъдат зададени и въпроси на лидерите свързани с базовия доход, машинното гласуване, коронавируса и други актуални теми, които се дискутират както сред обществото в България, така също и по света.

Дата на предаването21.02.2021 г.

Час на предаването – 20:00 ч. 

Линк за предаването: https://www.facebook.com/groups/512357526367128

 

https://www.facebook.com/groups/512357526367128/permalink/780083659594512/

 

mir mir