fbpx
 

34 годишния Атанас Цирков оглави ПП МИР в Разлог

февруари 19, 2021

Днес беше учредена общинската организация на ПП МИР в Разлог. За председател на организацията беше избран 34 годишния Атанас Цирков. Той е роден в гр. Разлог, завършил е висшето си образование в ЮЗУ Благоевград със специалност „Връзки с обществеността“. Семеен е с три деца, а в момента е мениджър във водеща телекомуникационна компания.

„ПП МИР е нещо ново. От доста време следя изявите на лидерът Симеон Славчев и ми харесва, че се работи последователно, с мисъл, поглед и визия за напред. Харесва ми, че не се стремим към властта на всяка цена и отстояваме принципите си. Партия МИР дава път на младите и можещите и съм убеден, че МИР ще бъде партията на новото поколение политици и политики, която ще донесе така желаната промяна в България“. Това каза Атанас Цирков.

„Листата с кандидати за народни представители на ПП МИР в област Благоевград ще бъде позитивната изненада не само с качеството, с опита, с експертността и професионализма си, но и с резултата на парламентарните избори“, това каза зам.-председателя на ПП МИР и общински съветник на партията в Благоевград Албина Анева.

mir mir