fbpx
 

Учредиха структурата на ПП МИР в община Котел

февруари 14, 2021

Днес в община Котел се проведе общинска конференция на ПП МИР по време на която за председател на общинската отганизация на партията беше избран 43 годишния еколог Георги Кочев. В момента той е учител в община Котел и консултант и старши експерт „Разработване и изпълнение на Европроекти“. На общинскта конференция присъства и областния координатор на ПП МИР в Сливен Мартин Благоев.

„Опазването на околната среда в България е един от основните приоритети на ПП МИР. Чистотата на въздуха влияе пряко върху чистотата на човешкото здраве и за това дуржавата трябва да има краткосрочна и дългосрочна стратегия за подобряването на чистотата на въздуха и опазването на околната среда в България“, каза председателят на партия МИР в община Котел Георги Кочев.

Той подчерта, че МИР води битка за съхраняването на природните богатства и опазването на околната среда и водите в България.

По време на общинската конференция на ПП МИР в Котел бяха обсъдени и номинирани кандидати за народни представители в област Сливен.

„През следващата седмица НИС на ПП МИР предстои да утвърди листата за народни представители на партията за област Сливен, като в листата освен млади хора, експерти и професионалисти ще има и представители на всички общини от областа“, това каза областния координатор на ПП МИР в Сливен Мартнин Благоев.

 

 

 

mir mir