fbpx
 

35 годишният юрист Александър Конаков оглави ПП МИР в Провадия

февруари 13, 2021

В Община Провадия беше учредена структура на ПП МИР, на която присъства и члена на НИС и областен координатор на ПП МИР Красимир Жейнов.

За председател на организацията на партия МИР в Провадия беше избран 35 годишният юрист Александър Конаков, който е активен участник в различни младежки обучения и културни обмени по програма „Еразъм“ на Европейския съюз.

„Станах част от отбора на МИР, защото партията е нещо ново и различно от статуквото и най-вече защото ми допадна нейната политическа платформа и визия за развитие на страната“, каза Александър Конаков.

Новоучредената общинска структура на ПП МИР в Провадия си поставя за цел да привлече младите хора и експертния потенциал на общината и заедно да изготвят стратегия за развитието на община Провадия.

„Освен с решаването на ежедневните проблеми на Провадия и нейните жители структурата на МИР ще направи и визия за развитието на общината, в която ще запишем как си представяме Провадия след 20 години“, каза още председателя на ПП МИР в Провадия Александър Конаков.

„Продължаваме да изграждаме структурите на партията в област Варна, като радостното е не само огромния интерес към МИР, но и факта, че към партията се присъединяват общественици, активни млади хора, експерти и лидери на мнения по места. Всички те виждат в ПП МИР надежда, че може да се върне нормалността в държавата.“. Това каза Красимир Жейнов, член на НИС и областен координатор на ПП МИР във Варна.

 

 

mir mir