fbpx
 

Учредиха структурата на ПП МИР в Твърдица

февруари 10, 2021

Днес беше учредена общинската организация на ПП МИР в Твърдица, област Сливен. За председател на партията в община Твърдица беше избран 39 годишния Цветан Хрисантов. На общинската конференция присъства и областния координатор на ПП МИР Мартин Благоев.

„България е най-богатата страна на билки в цяла Европа и на второ място в света по обем на минерални извори. Имаме уникални природни дадености за развитието на целогодишен туризъм и е крайно време един от основните приоритети на държавата да стане инвестициите и развитието на туризма“, каза Цветан Хрисантов, който е завършил Организация и управление на хотели.
„Една от основните цели на ПП МИР развитието на туризма като един от четирите приоритетни отрасли, които са изключително важни за повишаване ефективността на българската икономика и повишаване благосъстоянието на българските гражданина“, каза още председателя на ПП МИР в община Твърдица Цветан Хрисантов.

Организацията на ПП МИР в Твърдица ще се включи активно в реализацията на един от основните приоритети на партията – развитието на туризма.

 

 

mir mir