fbpx
 

Учредиха структурата на ПП МИР в община Сливен

февруари 8, 2021

В община Сливен беше учредена общинска организация на ПП МИР. За председател на партията в Сливен беше избран 38 годишния Стефан Ловчалиев. На общинската конференция присъства и областния коорднитор на ПП МИР Мартин Благоев.

„Само за две години от своето учредяване партия МИР се доказа като различна партия и не случайно привлича толкова млади хора, експерти, професионалисти и българи, които искат истинска промяна в България. Нещото, което силно ме впечатли в програмата на ПП МИР е, че партията предлага заемането на всички управленски позиции в държавата да се осъществява при строго определени правила. Това ще гарантира, че в управлението както на национално, така и на местно ниво ще влизат само доказани професионалисти и експерти“, това каза председателят на ПП МИР в Сливен Стефан Ловчалиев.

Той подчерта, че целта на партия МИР в Сливен е да създаде свои кадрови потенциал от млади, професионално подготвени и приемащи Етичните правила на партията специалисти, които да дават решения на проблемите на община Сливен и нейните граждани.

„Партия МИР е единствената партия в България, която прие и спазва свои етични правила и норми, които следват основните постулати на православната етика, защото православната вяра е тази, която е съхранила българския народ и държава през вековете. А с личния си морал и постъпки всеки един МИРянин ще бъде реален пример и гарант за успеха на нашата кауза – силна и преуспяваща родина и българска нация“, каза още Стефан Ловчалиев.

Общинската организация на ПП МИР в Сливен взе решение основна задача в следващите два месеца да бъде подготовката и активното участие на членовете и симпатизантите на партията в предстоящата предизборна кампания.

 

 

mir mir