fbpx
 

ПП МИР ще участва самостоятелно на парламентарните избори

февруари 5, 2021

ПП МИР (Морал, Иницициативност, Родолюбие) ще участва самостоятелно на предстоящите на 04.04.2021 г. парламентарните избори. Това каза председателят на партия Симеон Славчев.

“Преди две години, когато учредихме партия МИР, я наричаха най-младата българска партия. Днес смело мога да кажа, че голяма част от българските граждани наричат МИР различната партия и я разпознават като реална алтернатива на политическото старукво в България.” Това каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев. Той подчерта, че ПП МИР още от самото си създаване е отстоявала демократичните, моралните, семейните и християнските ценности.

“Днес България е изправена пред исторически избор, така както беше преди повече от тридесет години. Днес повече от всякога българското общество се нуждае от обединение, защото битката с мутрите и мафията, които са превзели българските институции няма да е лесна, а и се очертава доста продължителна. За нас МИРяните политиката и властта не са самоцел, а механизъм за решаването на проблемите на България и българското общество. Именно за призовавам всички български граждани както в България, така и извън нея да се включат и допринесат лично със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската държава. Убеден съм, че заедно ще успеем в името на България и в името на нашите деца”. Това каза председателят на ПП МИР Симеон Славчев.

mir mir